reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Variace předkrmů

Ingredience

na tatarák s topinkou:

  • falešné svíčkové 300 g
  • půl cibule 1 g
  • žloutek 1 kus
  • sůl a pepř 1 dávka
  • lžíce kečupu 1 kus
  • lžička hořčice 1 kus
  • lžička worcesteru 1 kus
  • půl lžičky sójové omáčky 1 kus
  • mletý kmín 1 dávka

naložený hermelín:

  • hermelíny 1 kus
  • cibule 1 kus
  • česnek 1 dávka
  • chilli paprička, pokrájená 1 kus
  • olej na zalití 1 dávka

mini caprese:

  • balení třešinkové mozzarelly 1 kus
  • balení cherry rajčat 1 kus

na pesto:

  • olivový olej 5 lžiček
  • svazek čerstvé bazalky 1 dávka
  • sůl a pepř 1 dávka
  • parmazán 50 g
  • stroužky česneku 2 kusy

papričky s pikantním tvarohem:

  • barevné papriky 3 kusy
  • tvaroh 1 balení
  • česnek dle chuti 1 dávka
  • jarní cibulky 1 dávka

Postup:

1. Opeču trojúhelníky z chleba na úhledné topinky. Maso na tatarák umelu nebo rozmixuji a smíchám podle chuti s uvedenými surovinami. Mažu na topinky.

2. Hermelín nakrájím na dílky a sýr proložím ve sklenici s cibulí, česnekem a chilli, zaleju olejem, uzavřu a nechám uležet.

3. Na caprese si na párátko napíchnu rajčátko a kuličku mozzarelly, porci potřu pestem, které si v mixéru udělám z bazalky, parmazánu, česneku a oleje.

4. Papriku si nakrájím na větší dílky a obložím je směsí okořeněného tvarohu, nasekané jarní cibulky a drceného česneku

Zdroj: Variace předkrmů; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/variace-predkrmu [On-line 16.02.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.