reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vejce Florentine

Suroviny

  • pepř
  • ocet 1 lžíce
  • křepelčí vejce 1 ks
  • špenát 2 hrsti
  • anglický muffin 1/2 ks
  • olivový olej
  • máslo 1 lžíce
  • sůl

Uvařit špenát do měkka, slít a přidat máslo s oříškem. Udržovat teplé.

Rozkrojit muffin a dát čtvrtinu špenátu.

Připravit ztracená vejce klasickým postupem ve vařící vodě s octem, osušit je na ubrousku. Vykrojit z nich kolečko, velké jako houska a položit navrch špenátu. Polít horkou omáčkou a posypat trochou papriky. Podávat horké.

Zdroj: Vejce Florentine; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vejce-florentine  [On-line 10.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.