reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VEPŘOVÁ KRKOVIČKA NA ROZMARÝNU

Suroviny:

  • 1 kg vepřové krkovice
  • 4 cibule
  • rozmarýn
  • hořčice se zeleným pepřem
  • italské rajčatové pyré
  • bílý pepř, sůl
  • bobkový list
  • kapari
  • cukr
  • mrkev
  • plochá petržel
  • bílé víno
  • pečené brambory
  • kapie

Do hrnce na olivový olej dáme cibuli, maso na kostky, sůl, bobkový list, bílý pepř, mrkev a petržel, čerstvý rozmarýn, zarestujeme. Přidáme plochou petržel, kapari, lžičku rajčatového pyré, lžičku hořčice, kapii a podlijeme vínem a podusíme. Přendáme do keramické mísy, přidáme rozmarýn, pečené brambory ve slupce a pečeme ještě asi hodinu v troubě na 125-130°C.

Zdroj: VEPŘOVÁ KRKOVIČKA NA ROZMARÝNU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info  [On-line 30.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.