Suroviny
- vepřová panenka 10 plátků
- široké nudle
- cherry alkohol
- smetana 30 %
- slanina
- rozmarýn
- sůl
- pepř
- citronová šťáva
- trochu oleje
- balzamikový ocet
Vepřové plátky osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme ve slanině. Dáme na pánev, zakápneme olejem a balzamikovým octem. Přidáme cherry a necháme to pod pánvičkou, dokud se maso neudělá, pak ho vyndáme.
Do omáčky přidáme smetanu a nasekaný rozmarýn.
Podáváme se širokými nudlemi, které lze uvařit podle postupu na obalu.
Zdroj: Vepřová panenka na cherry omáčce; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprova-panenka-na-cherry-omacce [On-line 10.12.2014]
Poslední tip, trik či komentář