reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřová panenka s jablky a fazolkami

Ingredience

  • 600 g vepřové panenky
  • Olivový olej
  • Snítka rozmarýnu
  • 2 stroužky česneku
  • 2 šalotky
  • Máslo
  • 2 zelená jablka Granny Smith
  • 200 g zelených fazolek
  • 100 g špeku
  • 4 cl calvadosu
  • Sůl
  • pepř

Panenku odblaníme, osolíme a opepříme. Jablka, špek, česnek a šalotka nakrájíme. Špek vysmažíme a tuk z něj odlijeme. Přidáme k němu jablka a kostičku másla. Restujeme a po chvilce přilijeme calvados. Poté přidáme fazolky.

V další pánvi začneme péct panenku, přidáme k ní šalotku, česnek a rozmarýn. Až bude maso propečené, přidáme k němu ještě kostku másla.

Zdroj: Vepřová panenka s jablky a fazolkami; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2094-veprova-panenka-s-jablky-a-fazolkami/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.