reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VEPŘOVÁ PANENKA SE SLANINOU A SALÁTEM Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ

Suroviny:

  • 1 vepřová panenka
  • 400 g fazolových předvařených lusků
  • sůl, pepř
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 2 lžíce octa
  • 1 lžička hořčice
  • 6 lžic rostlinného oleje
  • 120 g anglické slaniny
  • špek
  • tymián

Panenku očistíme a prošpikujeme. Osolíme, opepříme, přidáme tymián a obalíme plátky slaniny. Opečeme zprudka ze všech stran na oleji, necháme dojít.
Jarní cibulku pokrájíme na špalíčky 10 cm a přidáme k medailonkům.
Do misky dame lžičku hořčice, sůl, ocet, vodu, rozšleháme a přilijeme olej. Vložíme předvařené lusky a promícháme.
Orestovanou jarní cibulku vložíme do talíře, na ni medailonky z panenky a salát z fazolek jako přílohu.

Zdroj: VEPŘOVÁ PANENKA SE SLANINOU A SALÁTEM Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 30.08.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.