reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřový kotlet na zelených fazolkách se slaninou na opečených bramborách

Suroviny

  • vepřová pečeně 1 kg
  • cibule 2 ks
  • slanina 200 g
  • zelené fazolky
  • česnek
  • olivový olej
  • brambory 700 g
  • sůl
  • pepř
  • grilovací koření

Maso omyjeme, odblaníme, nakrájíme na plátky 2 až 4cm vysoké. Vepřové osolíme, opepříme, dle chuti okořeníme a necháme odležet.
Nakrájíme cibulku najemno a česnek na plátky, orestujeme dozlatova na pánvi, přidáme slaninu a fazolky, osolíme, opeříme, necháme změknout.
Brambory omyjeme, necháme ve slupce, nakrájíme na měsíčky a dáme na plech s pečicím papírem, osolíme, přidáme koření na americké brambory, zakápneme olivovým olejem a dáme péct na 175 stupňů dozlatova.
Maso zprudka opečeme z každé strany na olivovém oleji, poté vložíme do pekáče, přelijeme výpekem z pánve a dáme na 10 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.

Zdroj: Vepřový kotlet na zelených fazolkách se slaninou na opečených bramborách; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprovy-kotlet-na-zelenych-fazolkach-se-slaninou-na-opecenych-bramborach  [On-line 17.11.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.