- vepřová krkovička
- kuřecí stehna
- sůl
- olivový a slunečnicový olej
- grilovací koření
- brambory
- brokolice
- paprika
- lilek
- cibule
- česnek
- cuketa
Vepřová krkovička nakrájená na plátky a vykostěná kuřecí stehna se jemně naklepou, osolí, potřou olivovým a slunečnicovým olejem 1:1, posypou grilovacím kořením smíchaným s kořením na steak v poměru 1 díl grilovacího koření a 2 díly koření na steak, naskládají se do misky na sebe a nechají alespoň 4 hodiny odležet v chladu. Potom se ogrilují na grilu či opečou na pánvi. Vařené brambory nakrájené na čtvrtky opečeme zprudka ve fritovacím hrnci dozlatova, zvlášť ofritujeme v hrnci zeleninu, brokolici, papriku, lilek, cibuli, česnek, cuketu a podáváme jako přílohu ke steakům.
Zdroj: Prosteno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprovy-steak-pana-vydry
Poslední tip, trik či komentář