reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřový steak pana Vydry a jemný kuřecí steak paní Bouškové, opečený brambor a fritovaná zelenina

  • vepřová krkovička
  • kuřecí stehna
  • sůl
  • olivový a slunečnicový olej
  • grilovací koření
  • brambory
  • brokolice
  • paprika
  • lilek
  • cibule
  • česnek
  • cuketa

Vepřová krkovička nakrájená na plátky a vykostěná kuřecí stehna se jemně naklepou, osolí, potřou olivovým a slunečnicovým olejem 1:1, posypou grilovacím kořením smíchaným s kořením na steak v poměru 1 díl grilovacího koření a 2 díly koření na steak, naskládají se do misky na sebe a nechají alespoň 4 hodiny odležet v chladu. Potom se ogrilují na grilu či opečou na pánvi. Vařené brambory nakrájené na čtvrtky opečeme zprudka ve fritovacím hrnci dozlatova, zvlášť ofritujeme v hrnci zeleninu, brokolici, papriku, lilek, cibuli, česnek, cuketu a podáváme jako přílohu ke steakům.

Zdroj: Prosteno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/veprovy-steak-pana-vydry

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.