reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Volské oko

Ingredience

  • kompotované broskve 5 kusů
  • šlehačka 1 kelímek
  • 2-3 druhy zmrzliny 1 dávka

Ušleháme si dobrou šlehačku. Ze zmrzliny uděláme tři kopečky, aby broskev nahoře dobře držela. Na kopečky položíme broskev a ze šlehačky vytvoříme okolo „bílek“, takže dezert připomíná známý vaječný pokrm.

Zdroj: Volské oko; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/volske-oko [On-line 31.08.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.