reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vývar s játrovou zavářkou

Ingredience

  • vepřové a hovězí kosti 1500 g
  • cibule 1 kus
  • česnek 1 stroužek
  • játrová zavářka 500 g
  • bujon 1 kostka
  • sůl a pepř 1 špetka

Vyvaříme kosti s masem, cibulía česnekem. Když je hotovo, vyndáme opatrně cibuli, aby se nerozpadla, a vyvařené maso. Do polévky přidáme kostku bujonu pro lepší chuť, a když se vývar opět chvíli vaří, lžičkou vykrajujeme kousky játrové zavářky, kterou jsme si koupili nebo připravili předem, a necháme ji provařit v polévce. Vývar dochutíme, přidáme trochu majoránky nebo zelené natě a podáváme horký.

Zdroj: Vývar s játrovou zavářkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-s-jatrovou-zavarkou [On-line 12.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.