reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi

  • 2 l vody (vývar)
  • cca 40 dkg játrové zavářky
  • 1 balení mražené polévkové zeleniny (pokud je více času, je možné využít čerstvou)
  • 1 ks růžičkové kapusty
  • libeček
  • polévkové koření
  • 20 dkg Babiččiných nudlí do polévky
  • masový vývar

V masovém vývaru uvaříme polévkovou zeleninu a růžičkovou kapustu. Mezitím si připravíme z játrové zavářky knedlíčky a povaříme je společně s nudlemi. Dochutíme solí a libečkem.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ovoce-s-kysanou-smetanou-jahodovou-penou

http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-s-jatrovymi-knedlicky-nudlemi

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.