reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vývar se zvířátky

  • 500 g hovězího masa
  • 500 g morkové kosti
  • kořenová zelenina

Zvířátka:

  • hrnek hrubé mouky
  • 1 vejce
  • sůl
  • pepř
  • muškát

Uvaříme vývar z hovězího masa, morkové kosti a kořenové zeleniny a připravíme běžnou hovězí polévku. Na zvířátka rozmícháme hrnek hrubé mouky, jedno vejce, sůl, pepř a muškát. Vytvoříme směs a kapeme ji na rozpálený olej. Sítkem zvířátka vyndaváme. Podáváme je zvlášť v misce.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/vyvar-se-zviratky [On-line 16.3.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.