reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

White-chocolate cake

  • 200 g bílé čokolády,
  • 1 kelímek jahod,
  • 250 ml smetany ke šlehání,
  • 750 g tvarohu,
  • 1 vanilkový cukr,
  • 200 g sušenek Koko,
  • 100 g másla
  • 1 balení želatiny.

Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozměklým máslem. Vzniklé těsto namačkáme do formy a dáme na pět minut zapéct na 180 stupňů. Jedno a půl balení bílé čokolády rozpustíme ve vodní lázni. Půlku čokolády nakrouháme na kousíčky. V míse smícháme smetanu s tvarohem, ušleháme, přidáme želatinový ztužovač, rozpuštěnou čokoládu a nastrouhanou čokoládu. Vše promísíme a na závěr přidáme na kousky nakrájené jahody. Nalijeme na upečený korpus a dáme ztuhnout do chladu (nejlépe do druhého dne).

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/white-chocolate-cake [On-line 15.2.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.