reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žabí stehýnka a sýrová roláda plněná sýrovou pěnou s domácími houstičkami

Suroviny

  • mražená žabí stehýnka (původem z Vietnamu)
  • eidam 30% 200 g

Náplň

  • tavený sýr 1 ks
  • salám dle libosti 15 g
  • zelenina dle libosti (cibule, paprika, okurka)
  • vejce 4 ks

Domácí housky

  • droždí
  • hladká mouka
  • voda
  • cukr
  • sůl
  • olivový olej

Žabí stehýnka si upečeme v předehřáté troubě asi 15 až 20 minut na 200 stupňů.
Připravíme si náplň do sýrové rolády, která bude obsahovat nadrobno nakrájený salám, čtyři vejce natvrdo, najemno nasekanou cibulku, sůl, pepř a olivový olej.
Eidam si povaříme v mikroténovém sáčku, když se rozpustí, rozválíme ho na plát. Náplň poklademe na vychladlý sýr, zabalíme pomocí potravinové folie do rolády a dáme do lednice ztuhnout.
Domácí houstičky: Mouku prosejeme do mísy, vmícháme sůl a zaděláme kvásek z droždí, vody, cukru a lžičky mouky. Necháme vše kynout necelou hodinku a potom tvoříme houstičky, které klademe na plech a pečeme 20 minut při teplotě 180 stupňů.

Zdroj: Žabí stehýnka a sýrová roláda plněná sýrovou pěnou s domácími houstičkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zabi-stehynka-syrova-rolada-plnena-syrovou-penou-s-domacimi-houstickami  [On-line 02.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.