reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zapečená játra

(cca 4 porce)

  • 300 g jater
    100 g slaniny
    2 cibule
    4 stroužky česneku
    150 ml šlehačky
    mleté nové koření
    mletý zázvor
    mletý kmín
    mletý pepř
    sůl
    brusinky

Na rozehřátých kouscích slaniny postupně orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a kostky jater. Přidáme prolisovaný česnek a mleté koření, opět krátce orestujeme a teprve potom osolíme. Hotovou směs rozdělíme do gratinovacích misek, do každé přidáme kopeček šlehačky a zapečeme asi 3 minuty v troubě, rozehřáté na 220 stupňů. Podáváme s toasty a brusinkami.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/313-zapecena-jatra/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× 8 = sedmdesát dva


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.