reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Závitek z pstruha se smetanovým křenem

Suroviny:

  • filety z pstruha
  • fáš z pstruha se smetanou
  • bílý pepř, sůl
  • listy červené řepy
  • čerstvý kopr
  • bílé víno
  • smetanový křen
  • citron
  • pažitka
  • želatina
  • bobkový list, nové koření
  • balsamico ocet
  • mrkev, celer, petržel
  • olej

Filety nařízneme, osolíme, posypeme sušenou želatinou, potřeme fáší, dáme několik kousků pažitky. Zabalíme do fólie a alobalu. Vaříme pozvolna 25 minut v hrnci s kořenovou zeleninou, kořením a bílým vínem, ve kterém jsme si předtím uvařili rybí maso na fáš.

Vychladíme, ozdobíme citronem a podáváme se smetanovým křenem.

Zdroj: Závitek z pstruha se smetanovým křenem; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 21.12.2015]

1 comment to Závitek z pstruha se smetanovým křenem

  • miluše dvořáková

    Dobrý den kuchaři, pánové Sapíku a Babico, mám dotaz, proč se musí vařit v rybí várce pstruzí rolády zabalené ve folii a v alobalu. Vždyť ta várka nijak do vařené potraviny nevstoupí a koření je už v roládě zakomponované. Děkuji za vysvětlení a zdravím amatérka – kuchařka Míša

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.