reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zelenina “Crudités”

 

  • mrkev
    řapíkatý celer
    okurky
    ředkvičky
    rajčata
    papriky (kapie)
    kedlubny
    salát

Zeleninu podle vlastního výběru nakrájíme na větší podélné kousky, aby se jimi omáčka dala pohodlně nabírat Rozhodně nezapomeneme na stále trochu opomíjený řapíkatý celer. Ke steakům se náramně hodí a určitě mile překvapí. Z natrhaných salátových listů připravíme základ, na který upravíme zeleninu podle jednotlivých druhů, aby celý talíř byl pěkně barevný.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/19-zelenina-crudites/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.