reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zelňačka

  • uzená žebra 300 g
  • brambory 4 kusy
  • cibule 2 kusy
  • zakysaná smetana 1 kus
  • kysané zelí 500 g
  • pikantnější klobása 1 kus
  • gulášové koření
  • sůl a pepř 1 špetka

 

 

Do tří litrů vody dáme vařit uzená žebra, přidáme nakrájené zelí a nakrájené brambory. Cibulku orestujeme do zlatova a opečeme na ní klobásu, kterou pak přidáme do polévky. Dochutíme kořením a nakonec zjemníme kysanou smetanou. Podle konzistence můžeme zahustit jíškou.

 

Zdroj: ŠZelňačka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zelnacka-0 [On-line 12.6.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.