reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zelňáky

(cca 8 porcí)

  • 1 kg kysaného zelí
    2 vejce
    6 lžic sádla
    200 – 400 g hladké mouky
    sůl

Kysané zelí zbavíme šťávy, překrájíme na menší kousky, přidáme vejce, sádlo a sůl. Hněteme rukama a přitom postupně přisypáváme mouku, dokud není těsto tuhé. Pak ho na pomoučeném vále vyválíme na zhruba půl centimetrovou placku, kterou na plechu vyloženém pečicím papírem upečeme na 180 stupňů z obou stran do zlatova a před podáváním nakrájíme na jednotlivé porce.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/324-zelnaky/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


osm + 2 =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.