reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Živáňská – naložené pečené kousky vepřového masa s brambory

  • vepřová plec 1 kg
  • brambory 1 g
  • uzené 35 dkg
  • klobásy 3 kusy
  • sůl a pepř 1 špetka
  • cibule 4 kusy
  • česnek 1 palička
  • sladká a pálivá paprika 1 špetka
  • další koření dle chuti 1 špetka

 

 

Maso a uzené nakrájíme na kostky. Brambory, klobásy a cibuli nakrájíme na plátky. Vše okořeníme, přidáme prolisovaný česnek a promícháme. Necháme aspoň hodinu odležet. Tuto směs rozdělíme na porce a zabalíme do alobalu. Pečeme na grilu, na roštu v troubě, nebo na ohni v horkém popelu. Jídlo je dobré se zálivkami a čerstvými zeleninovými saláty.

Zdroj: Živáňská; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zivanska [On-line 12.6.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.