reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ

Potřebujeme:

  • 1/2 kg vepřové plece,
  • 1/2 kg kuřecích prsou,
  • 2 ks pikantní klobásy,
  • 20 dkg anglické slaniny,
  • 1 kg brambor,
  • zelenou a červenou papriku,
  • 2 velké cibule,
  • česnek,
  • hořčici,
  • červenou papriku pálivou a sladkou,
  • čerstvou majoránku, rozmarýn, mletý kmín,
  • olej, sůl

Do alobalu dáme plátky brambor, cibule, posypeme tymiánem, rozmarýnem, přidáme česnek, papriku a maso. Osolíme, maso pokapeme hořčicí smíchanou s olejem, pálivou a sladkou paprikou a přidáme mletý kmín. Navrch přidáme pokrájenou klobásu a slaninu. Zabalíme do alobalu a pečeme hodinu na 200 – 220 °C. Potom rozbalíme a dopečeme 30 min, aby se udělala kůrka.

Zdroj: ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/zivanska-pecene-od-yvetty-blanarovicove.html [On-line 20.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.