reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žlutý meloun s proseccem

  • 1 zralý, oloupaný a na čtvrtky nakrájený žlutý meloun
  • 120 ml prosecca
  • nasekaná máta, cca 3 lžíce

Z melounu vyndáme jádra, zbavíme slupky a nakrájíme na malé kousky.

V míse promícháme s proseccem a mátou a dáme chladit.

Po cca 1-2 hodinách můžeme dezert podávat v menších miskách.

Dobrou chuť.

Nové recepty z pořadu Teď vaří šéf naleznete v knize Lehká kuchyně >>>

Pohlreich_lehka_kuchyne

S láskou přepsal šéfkuchař webu

Zdroj: VIDEOrecepty: Připravte si lehkou kuchyni podle 5. dílu V. řady Teď vaří šéf!; Teď vaří šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/videorecepty-pripravte-si-lehkou-kuchyni-podle-5-dilu-ted-vari-sef [On-line 1.11.2016]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


4 + = deset


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.