Ingredience
- 240 g filetu tuňáka
- 200 g hovězí svíčkové
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce sezamových semínek
- Řeřichové výhonky
- Sůl
- Pepř
- 1 dl ponzu omáčky
Česnek nakrájíme najemno. Dlouhý a úzký plát filetu i masa osušíme, opepříme a osolíme. Zprudka opečeme na suché rozpálené pánvi, kromě konců – z každé strany pár sekund, aby se opekl do hloubky 1 milimetru. Obě opečená masa nakrájíme na půlcentimetrové plátky, které na talíři ozdobíme česnekem, řeřichovými výhonky a sezamem. Přelijeme ponzu omáčkou.
Zdroj: Zprudka opečený tuňák a hovězí; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2184-zprudka-opeceny-tunak-a-hovezi/ [On-line 31.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář