reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zprudka opečený tuňák a hovězí

Ingredience

  • 240 g filetu tuňáka
  • 200 g hovězí svíčkové
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce sezamových semínek
  • Řeřichové výhonky
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 dl ponzu omáčky

Česnek nakrájíme najemno. Dlouhý a úzký plát filetu i masa osušíme, opepříme a osolíme. Zprudka opečeme na suché rozpálené pánvi, kromě konců – z každé strany pár sekund, aby se opekl do hloubky 1 milimetru. Obě opečená masa nakrájíme na půlcentimetrové plátky, které na talíři ozdobíme česnekem, řeřichovými výhonky a sezamem. Přelijeme ponzu omáčkou.

Zdroj: Zprudka opečený tuňák a hovězí; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2184-zprudka-opeceny-tunak-a-hovezi/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.