reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zuppa di cipolle alla contadina

Sedlácká cibulová polévka (4 porce)

  • 3-4 cibule
    200 g tyrolského špeku
    4 dl bešamelu
    1 dl mléka
    hovězí vývar
    parmazán
    libeček
    pažitka
    máslo
    olej extra virgin
    sůl, celý pepř

Na másle a oleji orestujeme cibulku nakrájenou na měsíčky. Přidáme špek, necháme chvilku restovat a poté směs smícháme s připraveným bešamelem. Zalijeme mlékem a hovězím vývarem podle hustoty a chuti. Okořeníme celým pepřem a solí, provoníme pár lístky libečku a povaříme.
Při podáváme dochutíme polévku strouhaným parmazánem a nasekanou pažitkou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Zuppa-di-cipolle-alla-contadina/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.