reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rajčatová rybí polévka

Na 4 porce potřebujeme:

  • 1 lžíci másla,
    1 šalotku,
    1 stroužek česneku,
    1 snítku tymiánu,
    200 ml bílého vína,
    400 g loupaných rajčat,
    400 ml rybího vývaru,
    200 g lososa,
    4 listy čerstvé bazalky

V hrnci rozpustíme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno pokrájenou šalotku a podrcený česnek. Přidáme odrhnutý tymián a ještě chvilku restujeme. Přilijeme víno a necháme ho chvilku svařit.

Loupaná rajčata překrájíme, přidáme je do hrnce společně s rybím vývarem a povaříme. Lososa nakrájíme, vložíme do polévky a 2 minuty vaříme. Nakrájíme bazalku a přidáme ji do hotové polévky. Čerstvými lístky ozdobíme polévku v talíři.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/rajcatova-rybi-polevka-18-5-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.