- 1 kg mletého srnčího masa
0,3 kg mletého vepřového boku nebo krkovice
1 cibule
čerstvý tymián
2 stroužky česneku
2 pl dijonské horčice
0,2 kg bílé housky nebo veky
0,2 l smetany
3 vejce
0,1 kg strouhanky
0,2 kg másla
sůl, pepř
Mleté maso dáme do mísy a přidáme hořčici, ve smetaně namočenou housku, sůl, mletý pepř, vejce a na oleji orestovanou cibuli, česnek a tymián. Vše dobře promícháme a z hmoty vytvoříme šišky, které upečeme v troubě. Po upečení sekanou vyjmeme a výpek zjemníme máslem.
Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/374-srnci-sekana/
Poslední tip, trik či komentář