Ingredience
- hovězí svíčková 750 g
- drůbeží játra 200 g
- sůl, pepř 1 dávka
- cibule 70 g
- kečup 50 g
- červená sladká paprika 1 dávka
- červené víno 50 ml
- čerstvé žampiony 200 g
- olej 1 dávka
- zelená petrželka 1 dávka
- brambory 1 dávka
- máslo na brambory 1 kus
Ze svíčkové si nakrájíme plátky, které prudce z obou stran osmažíme a necháme chvíli odležet.
Drůbeží játra na tuku orestujeme s cibulkou a plátky žampionů. Přidáme kečup, víno, osolíme, opepříme a na tuto směs klademe plátky opečených řezů.
Podáváme s uvařenými malými zámeckými brambůrky posypanými zelenou petrželkou a dochucenými kouskem másla.
Zdroj: Svíčkové řezy Rossini; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/svickove-rezy-rossini [On-line 20.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář