reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hořící vizovický uzel

Ingredience

  • sušené švestky 1 sáček
  • anglická prorostlá slanina na plátky 200 g
  • slivovice 1 dávka
  • bílé pečivo k podávání 1 dávka

1. Do plátku slaniny zavineme sušenou švestku, propíchneme jehlou a společně s dalšími „kolegyněmi“ dáme na chvilku péci do rozpálené trouby. Jak okraje zezlátnou, tak vyrážíme servírovat čekatelům.

2. Na talířek se do hvězdy rozloží naše slaninové uzlíky, hroty jehel míří do středu, lehce se prokapou slivovicí a zapálí. Po oflambování konzumujeme, můžeme přikusovat pečivo.

Zdroj: Hořící vizovický uzel; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/horici-vizovicky-uzel [On-line 19.04.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.