reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sorbetto di arancia rossa – Sorbet z krvavých pomerančů

  • 1 l šťávy z krvavých pomerančů
  • 200 g cukru
  • 1 dl vody
  • 1 dl dezertního vína
  • 2 bílky

Cukr necháme rozpustit ve vodě a poté smícháme s pomerančovou šťávou. Přidáme dezertní víno a směs necháme ztuhnout 2–3 hodiny v mrazáku. Nakonec vyšleháme sníh z bílků a spojíme ho s pomerančovou dření. Podáváme ozdobené plátkem pomeranče.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.makro.cz/index.php?page_id=700&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.