Ingredience
- cibule 2 kusy
- klobásak chorizo 1 kus
- sterilované fazole v tomatu 2 konzervy
- vývar 2 l
- olej 1 dávka
- česnek 1 stroužek
- mletý kmín 1 lžička
- mletá paprika 1 lžička
- mexický dip 1 dávka
- sůl a pepř 1 špetka
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji dozlatova, přidáme na plátky pokrájenou klobásku chorizo, fazole z plechovky i s tekutinou (jedny mohou červené, druhé bílé a v tomatu). Dále přidáme vývar, sůl, pepř, papriku (klidně i kostičky čerstvé kapie nebo pálivé papričky), drcený česnek, mexický dip a povaříme. Dochutíme a podáváme se zakysanou smetanou.
Zdroj: Fazolová polévka s chorizem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/fazolova-polevka-s-chorizem [On-line 27.08.2014]
Poslední tip, trik či komentář