Suroviny
- vepřové maso 500 g
- zadní hovězí maso 500 g
- kuřecí řízky 500 g
- švestková povidla
- brambory 1 kg
- okurka 1 ks
- paprika 2 ks
- rajčata 2-3 ks
- čínské zelí 1 ks
- pórek 1 ks
- vývar
- olej
- ocet
- sůl
- pepř
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a na pánvičce opečeme. Přendáme na pekáč, dochutíme kořením a zalijeme vývarem. Dáme do trouby péci, nebo podusíme v papiňáku. Mezitím si oškrabeme brambory a dáme je uvařit do osolené vody. Zeleninu na salát očistíme a nakrájíme, smícháme v jedné míse a dochutíme zálivkou z oleje, octa, soli. K jídlu podáváme švestkovou omáčku, kterou jsme si uvařili ze švestkových povidel a základu z masa.
Zdroj: Maso tří barev zalité švestkovou omáčkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/maso-tri-barev-zalite-svestkovou-omackou [On-line 25.02.2016]
Poslední tip, trik či komentář