reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

STEAK ZE PŠTROSA S OMÁČKOU Z VÍNA SHIRAZ

Suroviny:

  • pštrosí maso
  • Chiraz víno
  • mrkev
  • cherry rajčata
  • oranžová paprika
  • řapíkatý celer
  • červená cibule
  • 2 stroužky česneku
  • chilli paprička
  • petržel
  • pažitka
  • oregano
  • tymián
  • bazalka
  • olivový olej
  • rostlinný olej
  • sůl
  • pepř

Pánev vložte na gril, pokapejte olivovým a rostlinným olejem a orestujte nakrájený česnek, celer, mrkev a červenou cibuli. Gril zavřete a nechte podusit. Po chvíli přidejte cherry rajčata, potom promíchejte a zalijte vínem. Na závěr dochuťte chilli papričkou a nakrájenou oranžovou paprikou.

Steaky opepřete a osolte a potřete trochou oleje. Vložte na gril a opečte z obou stran tak, aby maso bylo středně propečené. Pak vložte do alobalu, posypte bylinkami, zabalte a nechte chvíli odpočinout.

Směs se zeleninou přelijte do kastrůlku a přilijte vypečenou šťávu z masa, která zůstala v alobalu. Pak maso nakrájejte, nandejte na talíř a podávejte s upečenou zeleninou.

Zdroj: STEAK ZE PŠTROSA S OMÁČKOU Z VÍNA SHIRAZ; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/video-recepty-ze-2-dilu-iii-rady-rozpal-sefe-cely-dil-online [On-line 12.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.