Suroviny:
- 4 plátky vepřových jater
- 2 kyselá jablka
- 2 cibule
- 2 lžíce másla
- 4 lžíce rostlinného oleje
- 2 lžíce mouky
- sůl, pepř mletý
- cukr krystal
- majoránka
Na másle osmahneme cibuli na kolečka a plátky jablek, lehce ocukrujeme.
Játra naporcujeme a poprášíme moukou. Opečeme na oleji 3 minuty, otočíme, osolíme, opepříme a dopečeme. Posypeme majoránkou a necháme dojít.
Podáváme s bramborovou kaší a jablky s cibulí.
Zdroj: VEPŘOVÁ JÁTRA NA BERLÍNSKÝ ZPŮSOB; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 21.09.2016]
Poslední tip, trik či komentář