Suroviny
- kuřecí prso 2 kusy
- sůl
- pepř
- malá mrkev 2 kusy
- máslo 50 g
- cukr 10 g
- blumy 4 kusy
- smetana 30 ml
- olej 20 ml
Kuřecí prso osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji doměkka.
Uvařenou karotku opečeme na másle, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat.
Nakrájené blumy upečeme na másle s trochou cukru, švestková povidla smícháme se smetanou a společně podáváme.
Zdroj: Kuřecí prso s karamelizovanou karotkou a pečené blumy; Ohnivý kuře – pod pokličkou - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/kureci-prso-s-karamelizovanou-karotkou-pecene-blumy [On-line 01.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář