reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečená husí játra s liškami a málo vařeným vejcem

Suroviny

  • husí jatra 200 mg
  • olej 20 ml
  • sůl
  • pepř
  • lišky 150 g
  • máslo
  • petržel 10 g
  • žlutá řepa 50 g
  • vejce 4 kusy
  • aceto glase 2 g

Játra osolíme, opepříme a opečeme na oleji.
Lišky orestujeme na másle, osolíme, opeříme a přidáme nasekanou petržel.
Vejce zavážeme do folie kterou potřeme olejem a vaříme v osolené vodě.
Aceto pokapeme okolo a podáváme.

Zdroj: Pečená husí játra s liškami a málo vařeným vejcem; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/pecena-husi-jatra-s-liskami-malo-varenym-vejcem [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.