reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Panenka, dijonská omáčka a americký brambor

Suroviny

  • vepřová papenka 1 kg
  • dijonská hořčice
  • smetana (31%) 1 ks
  • mletá paprika
  • mletý kmín
  • brambory 800 g
  • pepř
  • sůl

Panenku nakrájíme na špalky, mírně osmažíme na pánvi ze všech stran.
Dijonskou hořčici dáme do hrnce spolu se smetanou, osolíme, opepříme, přidáme trochu mleté papriky a špetku mletého kmínu, chvílí povaříme, než zhoustne.
Brambory omyjeme a pokrájíme na měsíčky. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Na plech rozetřeme olej a poklademe čtvrtkami brambor, posypeme kořením a pečeme 20 až 30 minut, dokud brambory nezměknou.

Zdroj: Panenka, dijonská omáčka a americký brambor; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/panenka-dijonska-omacka-americky-brambor  [On-line 24.02.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.