reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jarpach, badmžan, pamidor, bibar

  • 1 kg hovězího mletého masa
  • 1 kg kuřecích stehýnek
  • 1 cibule
  • 250 g římského hrachu
  • koriandr
  • máta
  • kopr
  • 200 g rýže
  • zakysaná smetana
  • 2 – 3 stroužky česneku
  • 10 rajčat
  • 10 paprik
  • vinné listy
  • 1 baklažán
  • máslo
  • brambory

Mleté maso podusíme na másle, přidáme bylinky, rajčata, sůl, pepř, předvařený římský hrách. Touto směsí plníme vydlabaná rajčata, papriky, baklažány a zapečeme v troubě asi 20 minut. Dále spaříme vinné listy a naplníme směsí z mletého masa, dáme podusit zvlášť. Hotový pokrm přelijeme dresingem ze zakysané smetany, česneku a bylinek. Kuřecí stehýnka posolíme, na másle podusíme, přidáme na čtvrtky brambory a dusíme společně. Ke všemu podáváme chléb.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jarpach-badmzan-pamidor-bibar-dolmasi-bozartma-0

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.