reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Terinka z kachních jater provoněná koňakem

  • 800 g kachních jater
  • 250 g másla
  • 250 g sádla (kachní,husí)
  • bylinky dle chuti
  • 5 cl koňaku,
  • 1 střední cibule
  • 100 g anglické slaniny
  • kůra z jednoho pomeranče
  • pepř
  • sůl

Na másle osmahneme cibulku, přidáme bylinky, necháme rozvonět a vložíme játra. Orestujeme dorůžova, vlijeme koňak a necháme odpařit alkohol. Osolíme, opepříme a rozmixujeme. Na závěr vmícháme opečenou slaninu a pomerančovou kůru. Paštiku dle potřeby zjemníme sádlem, vlijeme do formiček a zalijeme sádlem. Dáme vychladit, vyklopíme a přelijeme zavařeninou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/terinka-z-kachnich-jater

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.