reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Arista al latte

Vepřové v mléce

(4 porce)

  • 800 g vepřového karé
    1 l mléka
    1 dl bílého vína
    2 stroužky česneku
    řapíkatý celer
    cibule
    bobkový list
    petrželka
    olej extra virgin

Očistíme řapíkatý celer. Nakrájíme jej na větší kousky a cibuli nahrubo. Přidáme pár stroužků česneku, nakrájených na plátky. Vše promícháme. Kotletu na hřbetu nařízneme do mřížky. Převážeme provázkem a obalíme v připravené směsi. Přikryjeme fólií a necháme v lednici odpočívat 12 hodin. Zeleninu z masa odstraníme a vhodíme je na rozpálený olej do kastrůlku. Osmahneme dozlatova. K němu přes cedník propasírujeme zeleninovou směs. Naběračkou přiléváme mléko na na slabém plameni 2 hodiny omáčku redukujeme.
Uvařené maso nakrájíme na tenké plátky a servírujeme je přes cedník propasírovanou omáčkou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Arista-al-latte/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.