reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Azu po tatarsku

  • bobkový list 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka
  • kečup 4 lžíce
  • cibule 150 g
  • rajský protlak 2 lžíce
  • okurky 4 kusy
  • vepřová kýta 650 g (nebo hovězí maso)
  • olej 70 ml
  • pepř 5 kuliček
  • hladká mouka na zapražení 3 lžíce

Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Maso očistíme a pokrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení maso zaprášíme moukou, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme, dokud není měkké. Před koncem dušení přidáme kečup s protlakem a okurky pokrájené na kostičky. Ještě chvilku dusíme a promícháme. Podáváme s dušenou rýží.

Zdroj: Azu po tatarsku; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/azu-po-tatarsku [On-line 7.6.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.