reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Babiččina bramboračka

  • vepřové žebírka 500 g
  • velké brambory 2 kusy
  • cibule 1 kus
  • mrkev 1 kus
  • celý pepř 3 kuličky
  • 1/4celeru 1 kus
  • česnek 2 stroužky
  • vejce 2 kusy
  • hladká mouka 3 lžíce
  • sádlo 1 lžíce
  • majoránka 1 špetka
  • sušené houby 1 hrst
  • petržel

Žebro uvaříme v 1, 5 l vody doměkka, maso vyndáme. Do vývaru dáme pokrájenou zeleninu, česnek, cibuli, houby a koření a vaříme doměkka. Do rozpuštěného sádla přidáme mouku a jíšku usmažíme do růžova. Osolíme, odstavíme z plotny a vmícháme vejce. Maso pokrájíme a vložíme zpět do polévky, povaříme a vmícháme hotovou jíšku.

Zdroj:  Babiččina bramboračka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/babiccina-bramboracka [On-line 3.4.2012]

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.