reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Babiččina omeleta

  • 2 vejce
    2 lžíce mléka
    2 lžíce strouhanky
    2 špetky soli
    2 lžičky cukru

na doplnění:

  • džem
    cukr moučka
    šlehačka (kondenzované mléko)
    čerstvé ovoce

Na dvě vejce přidáme dvě lžíce mléka a strouhanky, dvě špetky soli a o něco víc cukru. Důkladně promícháme a na másle pečeme pozvolna do poloměkka. Omeletu neobracíme, ale opatrně stáhneme z pánve rovnou na talíř, potřeme marmeládou, přeložíme, pocukrujeme a můžeme podávat. Třeba se šlehačkou a čerstvým ovocem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/298-babiccina-omeleta/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.