Suroviny
Obloha:
- ledový salát
- vepřoví panenka 4 ks
- olej
- mrkev
Marináda:
- olej
- rajče
- sůl
- pepř
- kari
- med
- grilovací koření
- mozzarella
Vepřové panenky nakrájíme na silnější medailonky, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme čerstvě namletým pepřem a naložíme přes noc do marinády z oleje, kari, grilovacího koření, medu a dáme rozležet do chladničky.
Biftečky připravujeme na pánvi nebo při pěkném počasí venku na kameni či grilu, pečeme zprudka asi dvě minutky z každé strany.
Maso servírujeme na listu ledového salátu, doplněné měsíčky rajčete a hoblinami mrkve. Přikusujeme bagetu nebo chléb.
Zdroj: Biftečky z vepřové panenky, lehká obloha; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftecky-z-veprove-panenky-lehka-obloha [On-line 27.11.2015]
Poslední tip, trik či komentář