reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí česnečka se sýrem

Suroviny

  • bílé pečivo či chléb
  • hovězí kost s masem
  • česnek dle chuti
  • brambory 2-3 ks
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • libeček
  • kmín
  • tvrdý sýr 50 g

Do hrnce s litrem a půl vody vložíme čerstvou a masitou hovězí kost, přivedeme k varu, a jakmile přejde varem, vodu slijeme a kost opláchneme (předejdeme tak nežádoucí pěně).Opětovně pak nalijeme do hrnce novou vodu, vložíme omytou kost, přidáme sůl, pepř a necháme pozvolna vařit dvě hodiny, až je maso na kosti úplně měkké. Kost vyndáme, do vývaru vložíme na drobné kostičky pokrájené brambory a necháme povařit doměkka. Nakonec dochutíme nakrájeným masem, strouhaným (utřeným) česnekem, majoránkou, libečkem, solí a pepřem. Servírujeme na nastrouhaný sýr na dně talíře, možná podávat s čerstvou bagetkou.

Zdroj: Domácí česnečka se sýrem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-cesnecka-se-syrem  [On-line 27.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.