reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Biftek ze pštrosa v kořeněné marinádě

Suroviny

  • kari koření 1/2 lžičky
  • sladká smetana ke šlehání 3 lžíce
  • olej do marinády 3 lžíce
  • pštrosí biftek 5 ks
  • sůl 1/2 lžičky
  • hořčice 1 lžíce
  • petrželka 1 lžíce
  • olej na smažení
  • rajčatový protlak 1 lžíce
  • cibule 1 lžíce
  • sladká mletá paprika 1/2 lžičky
  • sójová omáčka 1/2 lžičky

Rajčatový protlak, 3 lžíce oleje, hořčici, sladkou smetanu, nasekanou petrželku, nakrájenou cibuli, sladkou papriku, kari koření, sójovou omáčku a sůl dobře promícháme, vytvoříme tak marinádu na naložení pštrosího masa.

Bifteky lehce naklepeme, potřeme připravenou marinádou a necháme 2–4 hodiny v chladničce odležet. Během odležení je obracíme. V pánvičce (nebo na grilu – roštu), na rozehřátém oleji, bifteky orestujeme po obou stranách.

Zdroj: Biftek ze pštrosa v kořeněné marinádě; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biftek-ze-pstrosa-v-korenene-marinade  [On-line 04.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.