reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Biokačenka se špinavým a čistým zelím, bramborový knedlík

  • kachna
  • 2 jablka
  • sůl
  • kmín
  • kysané bílé a červené zelí
  • cukr
  • cibule
  • hladká mouka
  • brambory
  • 2 vajíčka
  • krupička

ačenu očistíme, osolíme, okmínujeme. Jablíčka rozkrájíme na čtvrtky, vložíme do kačeny a vše pečeme v troubě asi 2 až 3 hodiny.

Zelí:

Osmahneme cibulku, přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme zelí, ochutíme solí – případně i kmínem – a zahustíme zátřepkou.

Knedlík:

Brambory uvaříme, nastrouháme, přidáme 2 vejce a krupičku. Z těsta uválíme knedlík a vaříme ve vodě s trochou oleje, dokud nevyplave.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/biokacenka-se-zelim

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.