reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bochánky s bůčkem

Suroviny

  • vepřový bůček bez kostí 2 x 600 g
  • krystal 5 lžic
  • sůl 5 lžic

Bůček potřeme směsí soli a cukru a necháme v lednici marinovat 12 hodin. Z pekáče slijeme vodu a bůček pečeme hodinu při teplotě 230°C.
Pak snížíme teplotu na 120°C a dopečeme další hodinu a půl.
Maso po upečení nakrájíme na plátky a spolu s naloženou zeleninou a pikantní omáčkou plníme do napařených bochánků z kynutého těsta.

Zdroj: Bochánky s bůčkem; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/bochanky-s-buckem [On-line 12.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.