reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bombardino Drink – Bombardino

2 porce

  • 1dcl vaječného koňaku
  • 0,4dcl mléka
  • 0,4dcl whisky
  • šlehačka na ozdobení

Vaječný koňak zahřejeme s mlékem a whisky maximálně do teploty 80°, tekutina se nesmí vařit. Na závěr ozdobíme šlehačkou a můžeme podávat.
Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/bombardino/ sitalemvkuchyni.cz

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.